tuinaanleg elektra en tuinverlichting Jan Joris TuinArchitectuurtuinaanleg elektra en tuinverlichting Jan Joris TuinArchitectuurtuinaanleg elektra en tuinverlichting Jan Joris TuinArchitectuurtuinaanleg elektra en tuinverlichting Jan Joris TuinArchitectuurtuinaanleg elektra en tuinverlichting Jan Joris TuinArchitectuur

elektra en tuinverlichting

Het team van Jan Joris TuinArchitectuur kan zowel bij het ontwerp als bij de aanleg van de tuin instaan voor alle exterieur elektriciteitswerken. Bij de aanleg van een nieuwe tuin is het aangewezen om samen met de grondwerken meteen ondergrondse elektriciteitskabels in te graven. U beslist of we meteen stopcontacten en verlichtingsarmaturen mogen voorzien of u dit liever in een tweede fase aan uw tuin wenst toe te voegen.

Bij het ontwerp van uw tuin geven we u graag advies op maat om de buitenruimte functioneel en gezellig te verlichten. Subtiel of decoratief, halogeen of leds, staande lampen of hanglampen, prijsgunstig of exclusief. We helpen u graag op weg. Indien gewenst ontwerpen we verlichtingsarmaturen die enkel voor uw tuin worden gemaakt.

Ook voor de installatie van een buitenkeuken, een tv op het terras, een muziekinstallatie in de tuin, camerabewaking, gps terreinbewaking of automatisatie van poorten geven we u graag het nodige advies.