terrasontwerp met zwembad loungeruimte en eethoek Jan Joris TuinArchitectuurlandelijk terrasontwerp met moderne tuinmeubelen Jan Joris TuinArchitectuurterrasontwerp Jan Joris TuinArchitectuurlandelijk terrasontwerp met buitenkeuken Jan Joris TuinArchitectuurterrasontwerp met zithoek Jan Joris TuinArchitectuur

terrasontwerp

Het ontwerp van uw terras heeft een enorme impact op uw huis- en tuinbeleving. Het team van Jan Joris TuinArchitectuur maakt een hedendaags ontwerp dat beantwoordt aan uw smaak. Of het nu gaat om een nieuw terras of een terras dat opfrissing nodig heeft.

We bespreken met u de strategische keuzes. Ligt het terras wel op de juiste plaats? Hoe is binnenshuis het zicht op uw terras? Belemmeren uw tuinmeubelen het zicht op uw tuin? Heeft u voldoende zon en schaduw op het terras? Indien nodig kunnen we het terras uitbreken en verplaatsen, zodat er een meerwaarde ontstaat voor het zicht op de tuin.

Spelen weer en wind u soms parten op het terras? Wenst u langer en intenser te genieten van het buitenzijn, de natuur, het weer of van de spelende kinderen? Door het terras te overkappen geniet u meer van de tussenseizoenen. Het gebruik van een terrasverwarming biedt de mogelijkheid om ook ’s avonds langer buiten te blijven. Zo kunt u de woonkamer naar buiten brengen met een heuse loungeruimte. Een verlengstuk van de eetruimte met de juiste tafel en stoelen verhoogt de gezelligheid en het comfort van de tuin. Ook een buitenkeuken, die al uw kookwensen integreert; barbecue, frituur, pizza-oven, … behoort tot de mogelijkheden.

In de ontwerpen van Jan Joris TuinArchitectuur omvatten we al uw wensen: van de bestrating (hout, natuursteen), waterelementen, verlichting, potplanten, tuinmeubelen, loungeruimte, muziekinstallatie tot buitendouches, een zwembad of jacuzzi, een zitput, buitenhaard, verwarmingselementen, windbrekers of geluidswanden. We staan ook in voor de accessoires zoals o.a. loungestoelen, kussens, een gashaard als salontafel, buitentapijten, vuurschotels, … De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij het ontwerpen, aanleggen of renoveren van een terras komen er veel technieken samen. Het team van Jan Joris kan instaan voor de uitvoering van alle nodige taken zoals het uitbreken van het bestaande terras of fundering, plaatsen van nieuwe verharding, buitenverlichting, stopcontacten, tuinmeubelen, decoratie, beplanting, een kunstwerkje, …

We houden de wachttijden beperkt en zorgen ervoor dat alles tot in de details op elkaar wordt afgestemd. Bovendien zijn we niet gebonden aan bepaalde merken en kiezen voor kwaliteitsvolle en originele materialen die bij uw terras en uw budget passen.