tuinaanleg waterpartijen en zwemvijvers Jan Joris TuinArchitectuurtuinaanleg waterpartijen en zwemvijvers Jan Joris TuinArchitectuurtuinaanleg waterpartijen en zwemvijvers Jan Joris TuinArchitectuurtuinaanleg natuurlijke zwemvijver Jan Joris TuinArchitectuurtuinaanleg zwemvijver Jan Joris TuinArchitectuur

waterpartijen en zwemvijvers

Water is een bron van inspiratie.
Water brengt een tuin tot leven en geeft een extra dimensie aan de tuin.
Water weerspiegelt de ziel van de hemel, als je het van de spirituele kant wil bekijken.

Waterelementen passen perfect in een kleine stadstuin, een moderne villatuin of een ecologische tuin. Met water kan je alle kanten uit. Maak van de vijver een centraal element in uw tuin of een lieflijk verborgen hoekje, met een fontein of een waterval, volgens een strak en modern concept, een klassieke vijver of een ecologische oase vol leven. Zet je verbeelding om in werkelijkheid!

Jan Joris TuinArchitectuur heeft de expertise om uw waterwensen perfect te verwezenlijken. Het is belangrijk om de juiste technieken te gebruiken om jarenlang probleemloos te genieten van uw waterpartijen. Wij hebben ruime ervaring in het plaatsen van vijverbeluchters, bovengrondse en ondergrondse filtersystemen en het installeren van natuurlijke filterzones.

Het hele jaar door genieten van het waterleven in en rond de vijver en in de zomermaanden een verfrissende duik nemen? Dat kan met een onderhoudsvriendelijke zwemvijver. U kan gaan voor een strakke moderne vijver of een meer natuurlijke vijver die harmonieus versmelt met het landschap. Naast de aanleg van de constructie en de biologische filtering, is de randafwerking van uw zwemvijver erg belangrijk. Jan Joris TuinArchitectuur zorgt voor een kwalitatieve afwerking.